Τα καλύτερα τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια ⋆ Big Blog Of Gardening

1

Τίτλος: Καλύτερα τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια, εύκολα φυτά για πιο όμορφους κήπους
Εκδότης: Houghton Mifflin Harcourt

Το βιβλίο με τα καλύτερα τριαντάφυλλα βότανα βρώσιμα λουλούδια

Αγορά στο Amazon: Καλύτερα τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια (Οικιακή κηπουρική)


Ο εκδότης Houghton Mifflin Harcourt παρουσίασε μια νέα σειρά βιβλίων γρήγορης ανάγνωσης, πολύχρωμων βιβλίων για κηπουρούς που μόλις ξεκινούν ή για ενδιάμεσους κηπουρούς που μπορεί να αναζητούν νέες ιδέες φύτευσης για τον κήπο τους.

Επίσης στη σειρά Home Grown Gardening είναι Τα καλύτερα πολυετή φυτά για τον ήλιο και τη σκιάκαι Προσέλκυση πουλιών και πεταλούδων.

Τα καλύτερα τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια ξεκινά με τα βασικά της φροντίδας των τριαντάφυλλων και τους διαφορετικούς τύπους τριαντάφυλλων: είδη τριαντάφυλλων; τριαντάφυλλα θάμνων? παλιά τριαντάφυλλα κήπου? floribundas, grandifloras, και υβριδικά τσάγια. και ορειβάτες και περιπατητές. Καλύπτει επίσης γρήγορα τα βασικά στοιχεία της φύτευσης τριαντάφυλλων, του σάπιαστρωσης, της λίπανσης, του κλαδέματος, του ελέγχου ασθενειών και της προστασίας των τριαντάφυλλων από το κρύο. Περιλαμβάνει ακόμη και μια συνταγή για Rose Hip Jam (Τριαντάφυλλα είναι ένας βρώσιμος και θρεπτικός καρπός που φύεται σε πολλά αλλά όχι σε όλα τα είδη τριαντάφυλλων).

Κηπουρική στο σπίτι: Τα καλύτερα τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια. Εύκολα φυτά για πιο όμορφους κήπους είναι ένας οδηγός γρήγορης αναφοράς για τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια για κηπουρούς με λίγη εμπειρία και χρόνο.

Το βιβλίο καλύπτει την καλλιέργεια και τη φροντίδα για 50+ ποικιλίες τριαντάφυλλων, όπως Flower Carpet Scarlet, Honey Perfume, Beach Rose, Touch Of Class, Carefree Wonder, Julia Child, Mister Lincoln, New Dawn, το πάντα δημοφιλές Knockout Rose και πολλά άλλα. . Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα βρεις έναν εδώ του οποίου το άνθος θα ερωτευτείς.

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου καλύπτει βότανα και βρώσιμα άνθη. Αυτή η ενότητα εξερευνά τη συλλογή ριζών, τη δημιουργία των φυτών σας πιο θαμνώδη (για την παραγωγή περισσότερων λουλουδιών), τον πολλαπλασιασμό με στρωματοποίηση και μοσχεύματα και πολλά άλλα. Το υπόλοιπο περιλαμβάνει περιγραφές και εικόνες βρώσιμων λουλουδιών και βοτάνων, με 2 σελίδες αφιερωμένες σε κάθε φυτό. Μια σελίδα έχει μια όμορφη έγχρωμη φωτογραφία του βοτάνου ή του λουλουδιού και η απέναντι σελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης του φυτού και τον τρόπο χρήσης του λουλουδιού, των ριζών, των βολβών ή του φυλλώματος. Συμπεριλαμβάνονται πολλά βρώσιμα φυτά όπως η λεμονιά, ο μαϊντανός, η βαλεριάνα, ο μωβ κωνοφόρα, το χαμομήλι, ο άνηθος, ο μάραθος, ο ύσσωπος, ακόμη και ο κρίνος της ημέρας, που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ήξερα ότι ήταν βρώσιμο. Περιλαμβάνει επίσης ένα Γλωσσάρι για την επεξήγηση όρων που μπορεί να είναι άγνωστοι και έναν χάρτη Ζώνης Ανθεκτικότητας, ώστε να μην επιλέγετε φυτά που μπορεί να πεθάνουν τον χειμώνα στην περιοχή σας.

Κηπουρική στο σπίτι: Τα καλύτερα τριαντάφυλλα, βότανα και βρώσιμα λουλούδια είναι μια ωραία επισκόπηση για τους νέους κηπουρούς για να τους μυήσουν στα βασικά της φροντίδας των τριαντάφυλλων και της καλλιέργειας βοτάνων και βρώσιμων λουλουδιών. Μιλώντας από προσωπική εμπειρία, τα τριαντάφυλλα είναι ένα από τα πιο δύσκολα φυτά για φροντίδα και έμαθα γι ‚αυτά σκοτώνοντας 3 πριν ασχοληθώ με τη φροντίδα τους. Ίσως αν είχα περισσότερες τέτοιες γνώσεις πριν ξεκινήσω, θα εξακολουθούσα να απολαμβάνω αυτά τα πρώτα τριαντάφυλλα.

Schreibe einen Kommentar