Ιδέες για εξωραϊσμό κήπου στο σπίτι – Εξωραϊσμός Reds

12
Ιδέες για εξωραϊσμό κήπου στο σπίτι – Εξωραϊσμός Reds

Ο κήπος του σπιτιού μπορεί να διαμορφωθεί για να προσθέσει τεράστια αξία στο σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία για να το πετύχετε. Είναι κάτι περισσότερο από το να προσθέσετε απλώς την ελκυστικότητα του δρόμου ή του πεζοδρομίου στον κήπο της μπροστινής αυλής σας, αλλά και την ψευδαίσθηση ότι κάνετε έναν μικρό κήπο να φαίνεται μεγαλύτερος.

Πώς ανακαινίζετε μια μπροστινή αυλή για το σπίτι σας;

Το πρώτο βήμα είναι να σκιαγραφήσετε και να σχολιάσετε τις ιδέες σας σε ένα φύλλο γραφικού χαρτιού. Οι 5 κορυφαίες συμβουλές μας για αρχή είναι οι εξής.

 1. Ελέγξτε την υγεία των σημερινών φυτών σας και αφαιρέστε τυχόν που φαίνονται λίγο ανθυγιεινά.
 2. Οποιαδήποτε φυτά χάνουν το σχήμα τους πρέπει να κλαδεύονται σκληρά.
 3. Εάν έχετε γκρι ξύλινους φράχτες, βάψτε τους ξανά σε σκούρο χρώμα σαν σκούρο γκρι.
 4. Φυτέψτε κατάλληλα φυτά διαλογής γύρω από την άκρη του κήπου σας.
 5. Επισκευάστε τυχόν ελαττώματα σε μονοπάτια κήπου, καταστρώματα ή άλλες κατασκευές κήπου.
 6. Αποφασίστε για τα σημεία εστίασης στον κήπο του σπιτιού σας
 7. Κρύψτε τα λιγότερο ελκυστικά μέρη του κήπου σας με αναρριχητικά φυτά και πέργκολα.

Τι να φυτέψω στον μπροστινό κήπο μου;

Εάν ζείτε σε ένα σπίτι κληρονομιάς σε ένα από τα εσωτερικά προάστια της Μελβούρνης, ένας κήπος σε στυλ εξοχικής κατοικίας θα ταιριάζει με το σπίτι σας. Πολλοί από αυτούς είναι οικολογικοί κήποι χαμηλής συντήρησης που εξοικονομούν νερό.

Κρεβάτια κήπου μπροστινής αυλής για οικιακούς κήπους

Μπορείτε να κάνετε τον κήπο σας να φαίνεται μεγαλύτερος φυτεύοντας λουλούδια με ζεστά χρώματα όπως κίτρινο, κόκκινο ή πορτοκαλί στο προσκήνιο κοντά στην άποψη. Στο βάθος φυτέψτε πιο δροσερούς και απαλούς τόνους όπως μπλε, μωβ, παστέλ ροζ και λευκά.

Χρήση Χρώματος στον κήπο του σπιτιού
Χρήση Χρώματος στον κήπο του σπιτιού. Χρησιμοποιήστε ζεστά και ψυχρά χρώματα για να κάνετε τον κήπο σας να φαίνεται μεγαλύτερος.

Σχεδιασμός μικρού μπροστινού κήπου για οικιακούς κήπους

Τα φυτά για αυτό το στυλ οικιακού κήπου θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Τσίχλα με άρωμα νάνου λεμόνι.
 2. Magnolia Little Gem.
 3. Dwarf Lilly Pilly – Acmena Smithii Minor
 4. Κρέπα Μυρτιά
 5. Διάοσμα αντί χλοοτάπητα

Μεγαλύτερες μπροστινές αυλές

 1. Pittosporum «Siver sheen» (Μεγάλο δέντρο ή φράχτη.)
 2. Lilly Pilly – Acmena Smithii
 3. Ιταλικό μολύβι πεύκο

Χρησιμοποιήστε τα ψηλότερα φυτά προς το εξωτερικό του κήπου σας.

Η κορυφαία μας συμβουλή για τον σχεδιασμό κήπου εδώ είναι τα δέντρα με πολλά μικρά φύλλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του χώρου σε έναν μικρό κήπο. Για παράδειγμα, το αγγλικό δέντρο πουρνάρι Pittosporum «Silver Sheen». Ένας μεγάλος φράκτης από pittosporum Silver γυαλάδα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε τους γείτονες και να κάνετε τον κήπο να φαίνεται μεγαλύτερος εάν τον μεγαλώσετε κατά μήκος της γραμμής του φράχτη. Εάν δεν φυτεύετε φράχτη, στοχεύστε να έχετε φυτά σε διάφορα ύψη για να τραβάτε το μάτι πάνω-κάτω.

Κήπος Εστιακά σημεία για τον κήπο του σπιτιού σας

Ποιο είναι το σημείο εστίασης στον Εξωραϊσμό;

Στον εξωραϊσμό, ένα εστιακό σημείο είναι ένα σημείο ενδιαφέροντος σε έναν κήπο που βοηθά το μάτι να ξεκουραστεί φυσικά. Το εστιακό σημείο του κήπου θα δημιουργήσει έναν ενδιαφέροντα προορισμό για τους επισκέπτες του κήπου προς τον οποίο μπορούν να κινηθούν.

Ένα καλό τοπίο χρειάζεται ένα σημείο εστίασης;

Ένα σημείο εστίασης στον κήπο θα τραβήξει το βλέμμα του επισκέπτη σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στον κήπο. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι ο μικρός σας κήπος είναι πραγματικά μεγαλύτερος από ό, τι είναι. Θα ενθαρρύνει επίσης τους επισκέπτες να μετακινηθούν μέσα στον κήπο και θα βοηθήσει στη δημιουργία οπτικής ισορροπίας στην μπροστινή αυλή.

Κάρτα σε γλάστρα σε βάθρο

Ένα εστιακό σημείο του Κήπου θα μπορούσε να είναι μια τεφροδόχος σε γλάστρα σε ένα βάθρο κήπου που περιβάλλεται από φυτά λεβάντας. Η λεβάντα φαίνεται επίσης καλή με γλάστρες από τερακότα.

Σκυρόδεμα γλάστρα κήπου σε τσιμεντένιο βάθρο
Σκυρόδεμα γλάστρα κήπου σε τσιμεντένιο βάθρο. Ένα σημείο εστίασης στον κήπο όπου διασταυρώνονται τα μονοπάτια του κήπου.

Ιδέες εξωραϊσμού για κηπουρική στο σπίτι. Μια τσιμεντένια τεφροδόχος σε τσιμεντένιο βάθρο με τσιμεντένιες επιστρώσεις που οδηγούν στο εστιακό σημείο.Ιδέες εξωραϊσμού για κηπουρική στο σπίτι. Μια τσιμεντένια τεφροδόχος σε τσιμεντένιο βάθρο με τσιμεντένιες επιστρώσεις που οδηγούν στο εστιακό σημείο.

Αψίδα κήπου εστιακό σημείο.

Ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα στον κήπο της μπροστινής αυλής σας μπορεί να προσφέρει μια αψίδα κήπου με λουλούδια. Χρησιμοποιώντας αρωματικά αναρριχητικά φυτά στην αψίδα του κήπου, μπορεί να προσφερθεί μια αισθητηριακή εμπειρία στους επισκέπτες σας. Η αψίδα του κήπου πάνω από ένα μονοπάτι από τούβλα ταιριάζει καλά με κήπους εξοχικών σπιτιών ή κήπους πολιτιστικής κληρονομιάς της Μελβούρνης. Ως εστιακό σημείο, η αψίδα του κήπου τραβάει το μάτι επάνω και γύρω από την καμάρα.

Κήπος κληματαριά ή αψίδα με αναρριχώμενα φυτά.
Κήπος κληματαριά ή αψίδα με αναρριχώμενα φυτά.

Διάδρομος πέργκολας με γουιστέρια
Διάδρομος πέργκολας με γουιστέρια

Ιδέες για κεντρικά σημεία του νερού στον κήπο

Ένα υδάτινο στοιχείο αποτελεί εξαιρετικό σημείο εστίασης σε κάθε κήπο και είναι επίσης καλό για την άγρια ​​ζωή.

Ιδέες για λίμνη κήπου

Οι λίμνες κήπου πρέπει να βρίσκονται σε μερική σκιά για να περιοριστεί η ανάπτυξη των φυκιών. Εάν τα φύκια είναι ένα πρόβλημα στη λίμνη σας, τότε μια αβλαβής μαύρη βαφή μπορεί να προστεθεί στο νερό. Οι λιμνούλες του κήπου πρέπει να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο επίπεδη. Εάν χτίζετε τη δική σας λίμνη, βεβαιωθείτε ότι η εκσκαφή είναι απαλλαγμένη από πέτρες και ρίζες και, στη συνέχεια, επενδύστε την τρύπα με άμμο πριν βάλετε την επένδυση βουτυλίου. Αυτό θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της επένδυσης της λίμνης σας. Οι νεόκτιστες λίμνες από σκυρόδεμα θα έχουν υψηλό PH, οπότε περιμένετε να σταθεροποιηθεί γύρω στις 7 πριν εισάγετε οποιοδήποτε ψάρι στη λίμνη του κήπου σας. Μέσα και γύρω από τη λίμνη σας χρησιμοποιήστε ένα μείγμα φύτευσης από νούφαρα, πλωτά φυτά και μερικά αυτοφυή χόρτα γύρω από το εξωτερικό.

Home Garden - Ψάρια Koi σε μια ήρεμη λίμνη
Home Garden – Koi Fish σε μια ήρεμη λίμνη

Σιντριβάνια με χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού

Εάν ο κήπος της μπροστινής αυλής σας είναι ένας κήπος πολιτιστικής κληρονομιάς στο κέντρο της πόλης της Μελβούρνης, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με τον θόρυβο της κυκλοφορίας. Ένα σιντριβάνι στην μπροστινή αυλή θα σας βοηθήσει να συγκαλύψετε τον θόρυβο της κυκλοφορίας καθώς προσθέτουμε ηρεμία στον κήπο σας. Υπάρχουν σχέδια που ταιριάζουν σε σύγχρονους κήπους καθώς και σε κήπους πολιτιστικής κληρονομιάς και ιαπωνικούς κήπους.

Πέτρινο υδάτινο στοιχείο σε στυλ ναού Ryoan Ji με στρογγυλεμένα βότσαλα ποταμού και πέτρινο φανάρι. Φανταστική χρήση χρωμάτων φυλλώματος με λευκά άνθη.
Πέτρινο υδάτινο στοιχείο σε στυλ ναού Ryoan Ji με στρογγυλεμένα βότσαλα ποταμού και πέτρινο φανάρι. Φανταστική χρήση χρωμάτων φυλλώματος με λευκά άνθη.

Σημεία εστίασης Γλυπτικής Κήπου

Γλυπτό κήπου εστιακό σημείο
Γλυπτό κήπου εστιακό σημείο με κυρτό φράκτη κήπου.

Μαλακά σημεία εστίασης για τον κήπο του σπιτιού σας.

Το εστιακό σημείο μπορεί επίσης να είναι ένας όμορφος θάμνος ή δέντρο. Επιλέξτε ένα μικρό δέντρο που θα έχει ενδιαφέρον όλο το χρόνο. Έτσι, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε είναι μεγάλες περίοδοι ανθοφορίας, όμορφο σχήμα ή ενδιαφέρον φύλλωμα. Εάν επιλέξετε ένα φυλλοβόλο δέντρο, φροντίστε να έχει ενδιαφέρον φλοιό και τοποθετήστε φυλλοβόλα φυτά γύρω από τη βάση.

Μια White Crepe Myrtle σε έναν κήπο στο σπίτι
Εστιακό σημείο μαλακού εξωραϊσμού. Μια White Crepe Myrtle σε έναν κήπο στο σπίτι.

,

Συγκαλύψτε λιγότερο ελκυστικές περιοχές του σπιτιού σας με πέργκολα και αναρριχητικά φυτά.

Εάν έχετε μια περιοχή που θα θέλατε να κρύψετε, φτιάξτε ένα φράχτη με πέργκολα ή βούρτσα. Χρησιμοποιήστε αναρριχητικά φυτά όπως clematis, αναρριχητικό τριαντάφυλλο ή γιασεμί αστεριών (Trachelospermum jasminoides) για να σπάσετε τη θέα του φράχτη.

Το καφασωτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγκαλύψει μέρη του κήπου.
Το καφασωτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγκαλύψει μέρη του κήπου.

Κήπος φιλικός προς τα σκυλιά Χλοοτάπητα καναπέ
Ένα υπόστεγο colourbond και εργαλεία κήπου κρυμμένα πίσω από έναν φράχτη με βούρτσα.

Περισσότερες ιδέες για την κηπουρική του κήπου στο σπίτι από το Red’s Landscaping.

Φυτά κήπου εξοχικών σπιτιών

Ιδέες για κήπους εξοχικών σπιτιών από τους Cotswolds

Σχεδιασμός μονοπατιών για κήπους εξοχικών σπιτιών

Ιδέες σχεδίασης μικρού κήπου

© 2020 Reds Landscaping and Civil – Ποιοτικός εξωραϊσμός Μελβούρνη

Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση του Χρώματος σε κήπους

Πώς να χρησιμοποιήσετε το χρώμα στον κήπο σας

Δεκαπέντε ιδέες εξωραϊσμού στην μπροστινή αυλή.

Schreibe einen Kommentar