Αποτρέψτε τα τρελά μυρμήγκια | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

16
Αποτρέψτε τα τρελά μυρμήγκια |  Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

Ένα καλό κομμάτι για τον τρελό έλεγχο των μυρμηγκιών είναι η ανακάλυψη των μονοπατιών τους. Δεν είμαστε πάντα σε θέση να θεραπεύσουμε την αποικία του σπιτιού απευθείας, επειδή η αποικία μπορεί να βρίσκεται σε περιοχή που δεν βρίσκεται στο σημείο θεραπείας. Οι περισσότερες αποικίες τρελών μυρμηγκιών εγκαθίστανται κοντά στο νερό, το οι εργαζόμενοι μπορούν να ταξιδέψουν χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της ημέρας να αναζητήσει τροφή για την αποικία.

Μόλις βρούμε πού κατευθύνονται, θα χρησιμοποιήσουμε ένα μη απωθητικό εντομοκτόνο για να ψεκάσουμε κατά μήκος της διαδρομής τους και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μερικά δολώματα για να βοηθήσουμε και στον έλεγχο. Οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων στο σπίτι μας θα κρατήστε ένα καλό φράγμα γύρω από το σπίτι να βοηθήσει στον έλεγχο των πληθυσμών και να τους αποτρέψει από την είσοδο στο σπίτι.

Τα έντομα γενικά έλκονται από ηλεκτρικά σήματα, επομένως οι εξωτερικές συσκευές είναι βασικά σημεία. Οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων που διαθέτουμε πάντα περιποιούνται γύρω από τις μονάδες συμπυκνωτή A/C για περαιτέρω έλεγχο εξαιτίας αυτού.

Schreibe einen Kommentar